VLOERISOLATIE | Isoleren van vloeren


Vloerisolatie

vloertoepassing-(3).JPGMet de vloerisolatie van Kingspan Insulation kunt u kiezen: u isoleert de vloer aan de bovenzijde of aan de onderzijde. Hiervoor kiest u Kingspan Kooltherm K3 Vloerplaat. Wilt u isoleren met een PIR hardschuim isolatieplaat, kies dan de Kingspan Therma TF70 Vloerplaat.

Vloer isoleren met Kooltherm

Bij het isoleren van vloeren is er vaak weinig ruimte om isolatiemateriaal in kwijt te kunnen. Het grote voordeel van de Kooltherm vloerisolatieplaat is dat u met dun materiaal een heel hoge isolatiewaarde behaalt. Met een lambdawaarde van 0,020 W/m.K scoort Kingspan Kooltherrm de beste isolatiewaarde op de markt. Ook wanneer u de kruipruimte isoleert, behaalt u deze waarde. Het grote voordeel van een harde isolatieplaat is dat de luchtcirculatie in de kruimruimte blijft bestaan.

Vloer isoleren met Therma

vloertoepassingvierkant-(1).jpgNaast de Kooltherm K3 kunt u ook kiezen voor de Kingspan Therma TF70 Vloerplaat. Met deze PIR isolatieplaat behaalt u een lambdawaarde van 0,023 W/m.K. Ook voor vloerisolatie in de kruipruimte is deze plaat geschikt. De TF70 vloerisolatieplaat is een prima alternatief om uw vloer te isoleren. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie over vloerisolatie contact op met onze Technical Service, of bekijk onze referentieprojecten 

Bel mij terug Interesse? Vul het contactformulier in